Bunăstare și confort în casa ta!

Construcție de calitate și durabilă

Arhitectură modernă

Accentele liniare și volumetria simplă, excelentă compartimentare interioară a apartamentelor, spatiile mari bine luminate, curtea exterioară spațioasă și foarte bine amenajată, sunt numai câteva din motivele care trebuie să vă atragă daca vă aflați în căutarea unei locuințe spațioase, atent finisată.

Centrală termică Ariston

Construite cu grijă și verificate prin multiple teste de calitate, te ajută să economisești până la 35% din facturile de energie electrică.

Tâmplărie PVC Salamander

Geam tripan și feronerie Rotto. Te vei bucura ani de zile de aceleasi performante ale sistemului termopan ca la prima folosire.

Obiecte sanitare Grohe

Băile vor fi dotate cu baterii sanitare, vas WC suspendat Grohe și rezervoare încastrate Grohe.

Mobilier baie Savini Due

Producătorul numărul 1 în Romania și lider national pe piața de mobilier de baie, Savini Due a dovedit prin produsele sale că designul și calitatea se pot obține cu succes și la noi în țară.

Încalzire în pardoseală

Pentru un plus de confort și economie la plata utilităților, în apartamentele noastre beneficiați de încălzire în pardoseală pe toată suprafața podelei apartamentului.

Rulouri exterioare și plasă antițânțari

Livingul și dormitoarele au rulouri exterioare pentru un plus de confort și de intimitate. Geamurile dormitoarelor sunt prevăzute cu plase antițânțari de tip rulou.

Am câștigat încrederea a peste 550 clienți!

Pune-ți amprenta pe casa ta

Finisaje pe gustul tău

Tu alegi cum vrei să arate apartamentul în care te vei muta. Dă frâu liber imaginației sau inspiră-te din modelele deja create de designeri de interior. Alege culorile și modelele pentru uși, faianță, gresie, parchet.

  • Interfon

  • Glafuri din granit

  • Parchet Germania / Elveția

  • Cabină duș tip Walk-in shower

0731 33 77 22 Contact Reprezentant vânzări
WhatsApp Dă-ne un mesaj Click pentru a scrie